Савез за Србију: Разговарамо са суграђанима, они треба да одлучују о порезу на имовину

Dec 14 2018
(0) Comments

Лучани, 13.12.2018 – Кандидати за одборнике на челу са Миланом Радичевићем, носиоцем листе Савез за за Србију – Савез за Драгачево данас обилазе Драгачевска села у склопу кампање за локалне изборе.

Они са суграђанима разговарају о мерама за развој пољопривреде и останак младих у Драгачеву, али и о начину трошења новца прикупљеног од пореза на имовину.

“Грађани сами треба да одлуче како ће се трошити њихов новац и зато ћемо ми увести локалне референдуме у месним заједницама на којима ће се одлучити о начину расподеле 98 милиона динара од пореза на имовину.” – рекао је Радичевић

Он се осврнуо и на посете високих државних функционера и на данашњу посету због које је како кажу читава општина блокирана.

“Нећемо се бавити другима, нарочито не онима који нису из Драгачева и које нећемо видети овде до следећих избора. Ми данас идемо да разговарамо са нашим суграђанима о њиховим проблемима и мерама за решавање тих проблема. Ми смо ти који ћемо и после недеље остати овде и то људи знају.” – рекао је носилац листе која на изборе излази под бројем 4.

Извор: Глас западне Србије