Sevojno i dalje funkcioniše kao mesna zajednica

Feb 23 2018
(0) Comments

Predstavnici opozicione koalicije „Ujedinjeni pobeđujemo. Za Sevojno. Za Srbiju“, koju čine Zdrava Srbija, DS, DSS, NS, Nova stranka, SDS i LDP, pozvali su građane Sevojna da izađu na lokalne izbore i da 4.marta smene vlast u toj užičkoj gradskoj opštini.

Oni su istakli da je sevojnička vlast, koju od 2014. godine nakon prvih lokalnih izbora u toj jedinoj užičkoj gradskoj opštini predvode naprednjaci sa svojim koalicionim partnerima, propustila šansu da pomogne građanima Sevojna.

Aleksandar Popović, potpredsednik DSS, koji je posetio Sevojno, naveo je da za četiri godine ta gradska opština nije počela da funkcioniše u skladu sa svojim ovlašćenjima i da dobijanjem tog statusa građani ništa nisu dobili.

– Sevojno i dalje funkcioniše kao mesna zajednica, koja se zove gradska opština i za to su krivi ljudi na vlasti u Sevojnu i Užicu. Vreme je da tu ekipu koja je loše igrala građani Sevojna promene, dodao je Popović i poručio Sevojničanima da bi trebalo da glasaju za listu „Ujednjieni pobeđujemo“, ukoliko žele da promene odnos Užica i države prema Sevojnu.

Milan Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije, poručio je Sevojničanima da „bez straha od brojnih ministara, koji svakodnevno dolaze u Sevojno i obećavaju sve i svašta, izađu na izbore i da smene od otuđenu vlast“.

– I danas u Sevojnu pokazujemo da postoji ona druga Srbija koja je zapostavljena, zanemarena i ponižena od strane SNS, poručio je Stamatović i dodao da se nada da će, poput Čajetine, Sevojno i drugi gradovi uskoro biti oslobođeni od naprednjaka.

Kompletan tekst možee pročitati na https://www.danas.rs/politika/sevojno-i-dalje-funkcionise-kao-mesna-zajednica/