Stamatović: Pobedićemo Vučićev diktatorski režim

Feb 17 2018
(0) Comments

„Srbija u unutrašnjosti izgleda potpuno drugačije od slika koje prikazuju Vučićevi režimski mediji. Srbija je obespravljena, devastirana, uplašena, ucenjena i naša obaveza je da oslobodimo građane i da ih ubedimo da se bore za svoja prava, egzistenciju i radna mesta“, poručio je Milan Stamatović, predsednik Incijativnog odbora Zdrave Srbije sa štanda te opozicione grupacije u Sevojnu.

Istakavši da „građani nisu roba i da se ne smeju kupovati“, Stamatović je istakao da je Čajetina, u kojoj je on predsednik opštine, primer da se, „bez straha može pobediti diktatorski režim Aleksandra Vučića i da će to građani Sevojna učiniti na izborima“.

Jovan Marković, predsednik užičkih demokrata, naveo je da su građani Sevojna, jedine gradske opštine u Užicu, koja je taj status dobila 2014. godine, veoma nezadovoljni Vučićevom vlašću i da je trenutak da se dogode promene.

– Građani Sevojna su proteklih nedelja bili izloženi velikim pritiscima, jer su dolazili ministri, funkcioneri SNS, pevači i to sve predstavlja pokušaj da se zataška nerad, neodgovornost i bahato ponašanje funkcionera SNS i jako loše funkcionisanje opštinske vlasti u protekle četiri godine, rekao je Marković.

– Pokazalo se da je gradska opština Sevojno osnovana samo zato da bi se zaposlilo nekoliko ljudi, poručio je Marković.

Ceo članak možete pročitati na https://www.danas.rs/politika/stamatovic-pobedicemo-vucicev-diktatorski-rezim/