STAMATOVIĆ: Premijerka i pet ministara Pinokija na privremenom radu u Sevojnu!

Feb 19 2018
(0) Comments

Izjava Milana Stamatovića, predsednika Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) povodom lokalnih izbora u Sevojnu.

 У само недељу дана кампање, маленим Севојном, од седам хиљада становника продефиловало је, и просуло десетине милиона евра пропагандних лажи о народном трошку, више највиших државних дужносника него кроз двомилионски Београд – упозорио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, констатујући да се Александар Вучић озбиљно уплашио, прве у Србији после 2012. године, заједничке изборне листе опозиције „Уједињени побеђујемо! За Севојно, за Србију“.

– Министар омладине и спорта, баш из Севојна, покренуо је акцију „Опрема за 100 фискултурних сала“, одмах „искеширао“ 40 поклон лопти, али и најавио изградњу трим стазе, игралишта за децу, али и нове спортске хале вредне четири годишња буџета ове градске општине! Потпредседница Владе и министарка за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру обећала је завршетак, 37 км дуге, деонице регионалног пута од Чачка до Ужица, па реконструкцију железничке станице у Севојну, па 50 милиона евра приде за изградњу водоводног магистралног цевовода у ужичком крају – приметио је Стаматовић и наводи још таквих примера:

– Један министар без фотеље је, баш за ову годину, обећао оснивање одељења Иновационог центра у Севојну у коме ће радити млади иноватори који треба да помогну даљем технолошком развоју привреде, па „старт ап“ програме вредне бесповратних 80.000 евра по једном младом Севојничанину. Други је, опет, најавио подстицај од пола милиона евра за формирање „сложене задруге“ која ће, између осталог, решити и проблем малинарства у Србији, а трећи, такође запуцавши у Севојно, вероватно први пут у животу, уместо повећања цене малине прошлогодишњег рода које је малинарима обећао још прошлог лета, најавио је отварање не једне него две (!) фабрике за прераду малина, баш у овом крају!

Стаматовић истиче да је, у једно севојнско предвечерје, у улози доносиоца најлепших вести, овде ненадано банула и тзв. премијерка и рафално најавила и подршку „Првом партизану“, и „Импол Севалу“ и „Ваљаоници бакра“, и почетак радова на деоници аутопута од Прељине до Пожеге, и спајање коридора 10 и 11, и стављање наменске индустрије на пиједестал развојних приоритета Владе Србије!

Ceo tekst pročitajte na linku https://srbin.info/2018/02/14/stamatovic-premijerka-i-pet-ministara-pinokija-na-privremenom-radu-u-sevojnu/?lang=lat